شرایط پناهندگی در سوئیس

18 نظر

پناهندگی در سوئیس زمانی به نتیجه می رسد که فرد پناهنده واقعی باشد یعنی در کشور خود بخاطر دین، نژاد و یا باورهای سیاسی از نظر جانی در خطر می باشد و یا مورد آزار و اذیت جسمی یا جنسی قرار می گیرد. پناهندگی نادرست ترین راه مهاجرت به کشور سوئیس می باشد وعواقب آن نه تنها فرد بلکه خانواده وی را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. بهتر آن است که با بررسی شرایط خود توسط افراد متخصص در امر مهاجرت از طریق های قانونی اقدام به مهاجرت به کشور سوئیس نمایید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و این مقاله صرفاً جهت اطلاع و آگاهی شما از خطرات پناهندگی است. شما عزیزان می توانید با مشاورین زبده موسسه ملک پور تماس گرفته و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید و با بررسی شرایط خود، از سایر روش های مهاجرت قانونی مانند کار، تحصیل و سرمایه گذاری با تجربه مشاوران خبره موسسه به کشور سوئیس مهاجرت نمایید.

موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ارائه نمی کند و مطالب این صفحه تنها جهت ارتقا اطلاعات شما عزیزان و آشنایی با خطرات پناهندگی ارایه می گردد.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

پناهندگی سوئیس

قوانین کشور سوئیس برای پناهندگی

سوئیس، بدلیل عضویت این کشور در کنوانسیون پناهندگی همواره سبب جلب توجه متقاضیان پناهندگی بوده است. کنوانسیون ژنو قرارداد و پیمانی است بین یک سری از کشورهای عضو آن و از پراهمیت ترین مواد حقوق بین الملل بشر دوستانه می باشد. پناهنده به کسی می گویند که در کشور خود بخاطر دین، نژاد و یا باورهای سیاسی از نظر جانی در خطر می باشد و یا مورد آزار و اذیت جسمی یا جنسی قرار گرفته است. نمودار زیر درخواست های پناهندگی سوئیس را در چند سال اخیر نشان می دهد. خط سبز نشان دهنده تعداد درخواست های پناهندگی پذیرفته شده و خط قرمز نشان دهنده تعداد پناهندگان رد شده می باشد.

پناهندگی سوئیس

ویدیو موسسه MIE در مورد مشکلات پناهندگی


خطرات و معایب پناهندگی در سوئیس

پناهندگی سوئیس روشی بسیار پرریسک و پر خطر می باشد و عموماً اشخاص در راه پناهندگی به دروغ و پرونده های ساختگی متوسل می شوند. در سال های اخیر درصد پرونده های ردی در کشور های اروپایی افزایش یافته است و تعدادی از کشورها نظیر دانمارک درهای خود را به روی پناهندگان بسته اند. با توجه به این که هر ساله روش های پناهندگی بسته می شود و حتی گاهی کشورهای اروپایی با پرداخت پول جهت بازگرداندن پناهندگان و بیرون کردن آن ها از کشورشان نشان داده اند که تمایلی به پذیرش پناهنده ندارند، به وضوح مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی از بدترین راه می باشد. به همین جهت:

  • در سال های اخیر اکثر درخواست های پناهندگی سوئیس رد شده اند.
  • اقدام برای پناهندگی سوئیس فرد را وارد پروسه ای پیچیده و هزینه بر می کند.
  • ممکن است در این راه مال خود را از دست بدهد.
  • از نظر جانی در خطر بیوفتد. 
  • امکان دستگیری توسط پلیس و زندان رفتن وجود دارد.

افراد در این راه باید خود را به قاچاقچیان آدم بسپارند و در طول مسیر خطرات بسیاری ممکن است برای او اتفاق افتاده لذا ما به شما عزيزان پیشنهاد می کنیم به جای پناهندگی سوئیس وقت و هزینه خود را صرف راه های قانونی برای مهاجرت به این کشور نمایید. 

بهترین کیس برای پناهندگی در سوئیس

بر طبق کنوانسیون ژنو شخصی می تواند برای پناهندگی سوئیس درخواست دهد که بدلیل دین، عقاید شخصی، رنگ پوست، قومیت و... از نظر جانی در کشورش در خطر بوده و امکان ماندن در کشور خود را ندارد. صحت کیس های پناهندگی ارائه شده در اداره مهاجرت بررسی می شود و شخص بایستی بتواند ادعای خود را با استناد به مدارک قانونی به اثبات برساند. بنابراین در پناهندگی سوئیس ارائه کیس مناسب و منطبق با کنوانسیون اهمیت بسیاری دارد. در زیر به توضیح برخی از کیس های پناهندگی سوئیس خواهیم پرداخت:

  • کیس مذهبی پناهندگی سوئیس: در برخی از کشورها شخص بخاطر داشتن مذهب خاص که در کشورش قابل قبول نیست مورد تبعیض و یا آزار قرار می گیرد مانند مسلمانان میانمار و یا افراد بهایی در ایران. این اشخاص می توانند درخواست پناهندگی سوئیس بدهند.

  • کسی سیاسی پناهندگی سوئیس: بعضی از اشخاص عقاید سیاسی خاصی دارند و بخاطر فعالیت های سیاسی خلاف حکومت خود از لحاظ جانی در خطر هستند. این افراد می توانند با ارائه و اثبات فعالیت های سیاسی که انجام داده اند، درخواست پناهندگی دهند.

  • پناهندگی سوئیس از طریق نژاد: در این نوع از پناهندگی فرد به علت رنگ پوست یا نژادش در کشور مبدا مورد آزار، اذیت و شکنجه قرار دارد و به کشور سوئیس پناهنده می شود.

  • کیس اجتماعی پناهندگی سوئیس: برخی از افراد بخاطر داشتن شرایط زندگی سخت در کشورشان به امید داشتن زندگی بهتر به کشورهای عضو کنوانسیون ژنو پناه می آورند.

  • پناهندگی سوئیس براساس جنگ: در این نوع از پناهندگی، فرد در کشورش دچار جنگ بوده و از لحاظ جانی در خطر است مانند سوری ها. کنوانسیون پناهندگی از این افراد حمایت می کند و می توانند درخواست پناهندگی دهند البته اصولاً بعد از جنگ به کشورشان بازگردانده می شوند.

  • پناهندگی سوئیس براساس عضویت در گروه اجتماعی خاص: بعضی از افراد بخاطر عضویت در گروه های اجتماعی خاص که در کشورشان مورد قبول نیست ممکن است از نظر جانی در خطر بوده یا مورد آزار قرار گیرند. به عنوان مثال همجنس گرایان و دگرباشان جنسی در ایران می توانند به کشورهای دیگر درخواست پناهندگی دهند.

مراحل درخواست پناهندگی سوئیس

پناهندگی سوئیس همانند سایر کشورها مراحل خاصی دارد که مشخص می کند آیا شخص حق دریافت پناهندگی سوئیس را دارد یا خیر. مراحل پناهندگی سوئیس با ارائه تقاضای پناهندگی شروع می شود:

  • فرد می تواند درخواست پناهندگی را در مرکز بررسی پذیرش داخل کشور تکمیل کند.
  • بعد از ارائه درخواست پناهندگی مرحله آماده سازی و بررسی آغاز می شود و معمولاً در مراکز رسیدگی و پردازش به امور پناهندگی صورت می گیرد. پناهندگی در 5 مرکز اصلی امور پناهندگی سوئیس انجام می گردد که همگی توسط SEM اداره می شوند. رویه به این صورت می باشد که SEM تقاضانامه فرد را ثبت کرده و اثر انگشت او را دریافت می کند. 
  • مدارک هویتی فرد و مدارک و اسنادی که منجر شده شخص اقدام به پناهندگی سوئیس نماید می بایستی ارائه شود.
  • فرد در صورت نیاز آزمایش های بالینی نیز انجام می دهد.
  • SEM مصاحبه ای را با متقاضی به منظور کسب اطلاعات از هویت شخص انجام می دهد.

در طول مدت زمان رسیدگی به شخص اجازه اقامت کوتاه مدت داده می شود. پس از پذیرش تقاضای پناهندگی، پناهجویان را در مکان مناسبی اسکان می دهند. در صورتی که تقاضای پناهندگی فرد رد شود باید خاک سوئیس را سریعاً ترک نماید. متقاضی پناهندگی سوئیس اجازه کار تا مدت سه ماه از زمان ارائه درخواست پناهندگی خود ندارد. در نمودار زیر میزان آوارگان و پناهندگان در سوئیس نشان داده شده است. این شاخص از بین 0 تا 10 دسته بندی می شود که این میزان در سوئیس برابر با 2.5 می باشد. 

پناهندگی سوئیس

مراکز درخواست پناهندگی در سوئیس

پناهندگی در سوئیس به صورت کتبی و یا حتی شفاهی در گذرگاه های مرزی باز و یا پست و بازرسی گمرکی امکان پذیر است و مادامی که فرد متقاضی در خارج از فرودگاه سوئیس و یا در مراکز پناهندگی دولتی فدرال باشد، نمی تواند در سوئیس درخواست پناهندگی خود را مطرح کند. با این حال برای ورود به سوئیس می توان از سفارت یا کنسولگری سوئیس درخواست ویزای بشردوستانه را مطرح نمود؛ در صورت محرز شدن بحران و درگیری و خطرات مستقیم جانی در کشور مبدأ این ویزا اعطا می شود در غیر این صورت شانس اخذ این مهم اندک خواهد بود. متقاضیان می توانند درخواست های پناهندگی در سوئیس خود را در یکی از شش مرکز پناهندگی فدرال با امکانات پردازش، واقع در زوریخ، برن، بازل، مرتع، بودری و آلتستاتن تحویل دهند و یا ارسال نمایند. اداره مهاجرت سوئیس در آینده قادر خواهد بود 5000 مکان برای پناهجویان در مراکز پناهندگی فراهم کند. سه نوع مختلف از مرکز پناهندگی فدرال وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:

  • مرکز پناهندگی فدرال با امکانات پردازش: متقاضیان پناهندگی سوئیس می توانند درخواست پناهندگی خود را در این مراکز پناهندگی تحویل دهند. بررسی و تصمیم در مورد اعطای پناهندگی همه درخواست ها در این مرکز انجام می شود. کل فرآیند در یک مکان مشخص انجام می شود، همین امر سبب روند سریع پناهندگی خواهد شد. متقاضیان تا زمانی که درخواست آنها در مرحله بررسی باشد در این مراکز باقی می مانند. آنها دیگر به مقامات کانتونی منتقل نخواهند شد، مگر اینکه در این پروسه اطلاعات اضافی حاصل شود و یک روند طولانی را بطلبد. در این مراکز پناهندگی فدرال محل اسکان پناهجویان و همچنین دفاتری برای مصاحبه کنندگان، مترجمان، بازرسان اسناد و وکلا تعبیه شده است.
  • مرکز پناهندگی فدرال بدون امکانات پردازش: این مراکز پناهندگی فدرال عمدتاً توسط افرادی اشغال می شود که طبق مقررات دوبلین قرار است به یکی دیگر از کشورهای عضو دوبلین منتقل شوند یا درخواست پناهندگی آنها پذیرفته نشده است آنها در مراکز فدرال باقی می مانند و دیگر به مراکز پناهندگی کانتونی منتقل نخواهند شد، مگر اینکه نتوانند ظرف مدت 140 روز سوئیس را ترک کنند. بنابراین این مراکز افرادی را در خود جای می دهند که معمولاً باید در مدت زمان کوتاهی سوئیس را ترک نمایند.
  • مراکز ویژه: مادامی که متقاضی پناهندگی به طور قابل توجهی امنیت و نظم عمومی را به خطر بیندازد یا اگر رفتار آنها به طور گسترده در عملکرد مراکز عادی پناهندگی فدرال را مختل نماید، ممکن است به طور موقت در یک مرکز ویژه اسکان داده شوند. یکی از این مراکز در Les Verrières (NE) فعالیت می کند و مرکز دوم در بخش آلمانی زبان سوئیس قرار گرفته است.

حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس

فرد به عنوان یک پناهنده در سوئیس، اگر هزینه های زندگی خود را نتواند تامین کند، واجد شرایط دریافت حقوق خواهد بود. با این حال، رفاه در بین پناهندگان تا حدودی متفاوت خواهد بود. بنابراین این افراد مزایایی که توسط اداره پناهندگان تعیین می‌شود می‌توانند مطالبه کنند طبق طبقه بندی از پیش تعیین شده:

پناهندگان معمولاً مبالغ ثابتی برای مزایای رفاهی دارند. برای پناهندگان به رسمیت شناخته شده، این مبالغ بر اساس دستورالعمل های تعیین شده توسط کنفرانس سوئیس و به منظور خدمات اجتماعی ارائه می شود. در بسیاری از کانتون ها (بخش ها) حقوق ثابت 400 فرانک در ماه عنوان شده. میزان مزایای رفاهی معمولاً بین مجوزهای اقامت مختلف متفاوت است. در بسیاری از موارد، پناهندگان شناخته شده دارای (مجوز B) دقیقاً همان مزایای رفاهی را دریافت می کنند که شهروندان خود سوئیس دریافت می کنند. افرادی که دارای وضعیت های دیگر هستند، به ویژه آنهایی که (مجوز N) یا به عبارتی شخصی که درخواست او برای وضعیت پناهندگی در حال بررسی است ؛ اغلب دریافتی های رفاهی بسیار کمتری خواهند داشت.

شرایط کمپ پناهندگی سوئیس

پناهندگی در سوئیس به طبع با چالش هایی همراه است یکی از چالش های ملموسی که می توان به آن اشاره کرد شرایط کمپ پناهندگی سوئیس است که در ادامه به مواردی اشاره می کنیم:

  • شلوغی و ازدحام: اردوگاه های پناهندگان اغلب مملو از جمعیت هستند و هزاران نفر را در مکان های نزدیک سکونت دارند؛ این امر می تواند خطرهای مانند انتقال بیماری های ویروسی را به همراه داشته باشد. همچنین در مواقع اضطراری در زمان ورود و خروج از کمپ ها می تواند خطر آفرین باشد. ازدحام بیش از حد در بسیاری از مسائل دیگری که پناهندگان در کمپ ها با آن مواجه هستند، مانند عدم دسترسی به امکانات رفاهی کافی بسیار با اهمیت است.
  • بهداشت و سلامت: اردوگاه های پناهندگان نیز از مسائل بهداشتی وسلامت بسیار فقیر هستند، که دلیل اصلی آن کمبود آب سالم و تجهیزات نظافتی است. به طبع بیماری ها می توانند به راحتی در کل جمعیت پناهندگان انتقال یابند. همچنین به این معنی است که افراد نمی توانند بهداشت فردی را رعایت کنند و همچنین وسایل آشپزی را بشویند یا محیط را به درستی ضد عفونی نمایند.
  • فقدان آب پاک: همانطور که در بالا ذکر شد، یکی از مسائل ابتدایی در کمپ های پناهندگان فقدان آب سالم عنوان شده علاوه بر نداشتن آب سالم برای تمیز کردن و ضدعفونی مناسب اشیا آب تمیز کافی برای نوشیدن یا پخت و پزهم در دسترس نیست؛ به همین دلیل، پناهندگان ممکن است با کم آبی و بیماری ناشی از مصرف آب آلوده دست و پنجه نرم کنند.
  • ایمنی غذا: از آنجایی که محیط اردوگاه های پناهندگان برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی تعبیه نشده، اغلب منابع انرژی قابل اعتمادی برای سرد یا گرم نگه داشتن غذا وجود ندارد و همین امر منجر به موقعیت‌های خطرناکی می‌شود که در آن غذای آماده یا غذای سالم ذخیره‌شده کافی وجود ندارد، اما مردم گرسنه می‌مانند و مجبور می‌شوند خطر خوردن آنچه در دسترس دارند را به جان بخرند. این شرایط می تواند منجر به بیماری های ناشی از غذا و سایر مسائل بهداشتی شود.
  • آتش سوزی: بدون منابع برق قابل اعتماد، بسیاری از اردوگاه های پناهندگان به آتش به عنوان منبع گرما برای پخت و پز و گرم کردن خود روی می آورند. با این حال، آتش سوزی می تواند فوق العاده خطرناک باشد، به خصوص با ازدحام بیش از حد جمعیت در بسیاری از کمپ های پناهندگان. این اقدام می تواند منجر به سوختگی، استنشاق دود، آسیب های دیگر و حتی آتش سوزی در سراسر کمپ شود.
  • خشونت: با نظارت اندک نیروهای امنیتی یا مسلح بر امنیت و نظم اردوگاه ها، بسیاری از کمپ های پناهندگان می توانند بستر مناسبی برای خشونت باشند. دلایلی مختلفی مانند رقابت برای غذا، آب، سرپناه و موارد دیگر سرچشمه این خشونت ها باشد. با وجود اینکه خشونت در هیچ سطحی پذیرفته نیست اشکال منفورتر خشونت نیز در این اردوگاه ها جریان دارد. خشونت جنسی در کمپ های پناهندگان یک نگرانی عمده به ویژه برای زنان و دختران به حساب می آید. به دلیل آسیب پذیری و عدم حمایت از این قشر رخ می دهد. به همین دلیل، زنان و دختران می توانند در حالت ترس دائمی زندگی کنند، جایی که نگران رفتن به خواب یا استفاده از حمام ه خواهند بود.
  • مراقبت های پزشکی محدود: خطر دیگری که پناهندگان در کمپ ها با آن مواجه هستند، کمبود مراقبت های پزشکی عنوان شده. بسیاری از اوقات، پناهندگان با مسائل بهداشتی متعددی رو به رو می شوند که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند. با وجود شرایط زندگی دشوار در بسیاری از کمپ ها، این می تواند منجر به بدتر شدن مشکلات سلامتی و حتی مرگ پناهجو شود.

روش های جایگزین پناهندگی در سوئیس

وکیل پناهندگی در سوئیس

قوانین پناهندگی سوئیس به نوبه خود بر اساس چندین قاعده از پیش تعیین شده است، از جمله:

  • قانون اتباع خارجی
  • قانون پناهندگی
  • موافقتنامه در مورد تردد آزاد افراد
  • سایر احکام و مقررات قانون اساسی فدرال
  • کنوانسیون اروپایی حقوق بشر
  • کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد حقوق کودک
  • سیستم دوبلین

آنها مبنای ارزیابی حقوق و تعهدات در وضعیت پناهندگی مربوطه را تشکیل می دهند. مشاوره زودهنگام با یک وکیل پناهندگی در سوئیس در ارتباط با مسائل مربوط به قانون پناهندگی بسیار مورد نیاز خواهد بود. از همه مهم تر آینده متقاضی پناهندگی و کل خانواده او در اولویت است و اگر اقدامات لازم قانونی بواسطه وکیل آگاه به موقع انجام شود، اغلب می توان از اتفاقات بد جلوگیری کرد. نقل مکان به سوئیس به عنوان یک پناهنده با بسیاری از شفاف‌سازی‌ها و سوالات بوروکراتیک برای ادارات و افراد خصوصی همراه است. بنابراین، برای حفظ امنیت و آگاهی کلی، نیاز است که به موقع با یک وکیل برای قانون مهاجرت پناهندگان مشورت شود، که به تمام سوالات حقوقی فرد پاسخ دهد، مسائل را روشن می کند و با مقامات برخورد نماید و در تمام مسائل حقوقی با صلاحیت و تجربه به فرد مشاوره ارائه نماید.

سوالات متداول در زمینه پناهندگی سوئیس

✔️ آیا با پناهندگی در سوئیس می توان به تابعیت این کشور دست یافت؟

تنها بخش کمی از متقاضیان پناهندگی که مشکل جدی و واقعی برای فرار و ترک کشور خود دارند (جنگ زدگی، خطر مرگ، ...) می توانند در کشور سوئیس پناهنده شوند و باقی این افراد به اصطلاح دیپورت خواهند شد.

✔️ آیا پناهندگی در سوئیس روش خوبی است؟

خیر. به دلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا، خطرات مسیر، دشواری زندگی در کمپ، تضمینی نبودن قبولی درخواست پناهندگی و وجود روش های جایگزین، روش پناهندگی در سوئیس به هیچ وجه توصیه نمی شود.

✔️ آیا کشور سوئیس کنوانسیون ژنو را پذیرفته است؟

بله. کشور سوئیس جزو کشورهای تابع این کنوانسیون محسوب می شود.

✔️ خدمات موسسه ملک پور در باب پناهندگی در سوئیس چیست؟

موسسه ملک پور پناهندگی را روش نادرستی دانسته و هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی در سوئیس ندارد.

 پناهندگی سوئیس و سخن پایانی 

پناهندگی سوئیس، انواع کیس های پناهندگی، مهاجرت غیرقانونی به سوئیس، پناهندگی سوئیس با ویزای توریستی، حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس، خطرات پناهندگی و شرایط پناهندگی در سوئیس 2023 در این مقاله مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. پناهندگی سوئیس و به طور کلی روش پناهندگی بدترین راه مهاجرت می باشد. موسسه ملک پور با بیش از 15 سال سابقه فعالیت در امر مهاجرت هیچگونه خدماتی در خصوص پناهندگی نداشته و با بررسی شرایط شما، راه های مهاجرت قانونی را پیشنهاد می دهد. شما متقاضیان گرامی می توانید جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در باب مهاجرت به سوئیس، مقالات ما را با کلید واژه ملک پور جستجو نمایید و در صورت هرگونه ابهام با موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و از راهنمایی مشاوران این موسسه تحت مشاوره تلفنی رایگان برخوردار شوید. همچنین در خصوص پناهندگی سوئیس شما عزیزان می توانید سوالات خود را در ذیل این مقاله و در قسمت "ثبت پرسش" مطرح سازید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ آن ها را دریافت نمایید.

امتیاز 3.78 از 5 ( 45 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
فاطمه زمانی
سلام ما اقامت یونان داریم یخاهیم بریم سوسیس ب عنوان پناهنده قبول می کنن
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام موسسه ملکپور در زمینه پناهندگی ارائه خدمات و مشاوره ندارد
عنایت الله رضایی
باسلام من یک افغان هستم درکشور ایران پنااوردام چگونه متوانم درخواست پناهندگی بدم مرسی ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه MIE هیچگونه خدمات و مشاوره ای در مورد پناهندگی ندارد.
طهماسی
سوال من این است که وقت شخصی به اساس کیس پناهندگی از کشور ترکیه توسط خود کشور سویس انتقال داده میشه چی مزیت های دارد و سر نوشت اش چی گونه خواهد بود منظور از لحاظ کار تحصیل و امثال اینها ممنونم از لطف شما
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز موسسه MIE در مورد پناهندگی هیچگونه خدمات و مشاوره ای ندارد و مقالات جنبه علمی داشته و صرفاً جهات آگاهی از خطرات این روش است.
جوادمبارز
من حدود ۲۰ساله ک ورزش میکنم و تبعه کشور افغانستان هستم اما فعلا درایران زندگی میکنم و مربی هستم اما ب دلیل نداشتن مدارک معتبر شناسایی ک ویژه مهاجرین است نمیتوانم ومربیگری کنم ایا بااین وجود من میتوانم بطور قانونی در یکی از کشورهای اروپایی درخواست پناهندگی بدم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز موسسه برای پناهندگی خدماتی ارائه نمی دهد. در صورت داشتن اقامت قانونی ایران می توانید برای سایر روش های مهاجرتی اقدام نمایید.
محمدی
سلاام با توجه به اینکه مهاجرت به سوییس کمی سخته؛ آیا برای پناهندگی هم سخت گیری میکنند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز. موسسه MIE اقدام و مشاوره ای در خصوص روش پناهندگی ندارد. توصیه ما این است که از سایر روش های قانونی استفاده نمایید.
حمید احمدی
سلام. من افغان هستم و در ایران ساکن هستم. میخواهم برای کشور سوئیس اقدام کنم و به برادرانم که در سوئیس پناهنده هستند ملحق بشوم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت دوست عزیز. موسسه MIE مشاوره و اقدامی برای روش پناهندگی ندارد.
مریم
سلام و وقت بخیر. ممنون بابت مقاله خوبتون. اگر بخواهیم از مسیر های درست مهاجرت کنیم، شما کمک می کنید؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله شرایط شما با جزییات توسط کارشناسان موسسه بررسی خواهد شد.
عسکرپور
سلام و عرض ارادت من 30 سالمه و دارای مدرک لیسانس اقتصاد بازرگانی هستم و زبانم و در حد آیلتس 6 هستش آیا راهی به جز پناهندگی برای مهاجرت به سویس برای من وجود داره؟ البته با سرمایه 35 هزار یورو
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت دوست عزیز. بله حتما. شما می توانید برای تحصیل دوره کارشناسی ارشد در این کشور اقدام داشته باشید و یا حتی در دوره های کارتحصیل شرکت کنید.
آقای حسینی
سلام خسته نباشید با توجه به شرایطم چه پیشنهادی رو به بنده میدید 27ساله مجرد تحصیلات فوق لیسانس مکانیک.3 سال سابقه کاری مرتبط با رشته ام زبانم در حد 6.5 یک مقاله بین المللی هم دارم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شما می توانید برای کار آکادمیک در انگلستان اقدام داشته باشید و یا حتی برای گزینه های تحصیلی نیز شانس خواهید داشت.
سمیرا
اگه زیاد سرمایه بالایی نداشته باشیم بغیر از راه پناهندگی چه مسیری رو برای رفتن به سوئیس پیشنهاد میکنید؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز رزومه شما بایستی با جزئیات بیشتری توسط کارشناسان بررسی گردد پیشنهاد می‌شود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس حاصل نمایید
عنایت
سلام. من از کشور افغانستان به ایران آمدم و میخواهم از اینجا به اروپا بروم. مقاله شما من رو از خطرات پناهندگی آگاه کرد. خواستم بدانم امکان کار در مشاغل ساده در اروپا برای من وجود دارد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. بله دوست عزیز، لیستس مشاغل مورد نیاز در هر کشور در کانال تلگرام موسسه به آدرس mielaw ذکر شده است و با مراجعه به آن می توانید شغل مناسب خود را پیدا کنید.
زرزری
سلام وقت بخیر .من به تازگی پناهنده سوییس شدم ایا شما میتوانید در ارایه کیس به من کمک کنید ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. خیر دوست عزیز. موسسه MIE هیچگونه مشاوره و خدماتی در خصوص پناهندگی ارائه می نماید.
ونوس
سلام وقتتون بخیر من قبرس شمالی درس میخونم. ۲۲ سالمه میخوام برم اروپا و سرمایه زیادی هم ندارم حدودا ۱۲ هزار یورو دارم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای دریافت مشاوره با موسسه تماس حاصل نمایید تا شرایطتان با جزئیات بیشتری بررسی گردد.
همت معراج الدین
من یک افسر ارتش بودم تمام عمر درجنگ گذشت خوحالان میخوام درسویس زندگی آرام داشته باشم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. برای پیشنهاد مسیر مهاجرتی باید شرایط سن، تحصیلات، سطح زبان و میزان سرمایه شما بررسی گردد. با شماره 02149196000 تماس بگیرید.
قادر رحیمی
سلام برای پناهندگی رفتن به سوئیس چقدر هزینه دارد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز موسسه برای روش پناهندگی خدماتی ارائه نمی دهد.
شعبانی
سلام وقت بخیر با ۵۸ سال سن و ۲۵ سال سابقه کار و ۲ فرزند متاهل که یکیشون سوئیس تحصیل می کنن چه روشی رو برای مهاجرت بنده پیشنهاد می کنید؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز رزومه شما بایستی بررسی گردد. پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره رایگان با موسسه تماس بگیرید.
محسن
سلام وقت بخیر با 29 سال سن و تحصیلات کارشناسی عمران و سابقه کار در زمینه ساختمان آیا می توان برای سوئیس اقدام کرد ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز در صورت داشتن مدرک زبان میتوانید برای پذیرش تحصیلی اقدام نمایید.
مشاوره رایگان